Valitse sivu

Blogimarkkinointi

Tervetuloa yrityksen verkkosivuille! Haluamme, että tiedät meidän tekevän täällä työtä.

Blogi englanniksi -verkkosivusto tarjoaa käännös- ja valmennuspalveluita sekä myy digituotteita. Kyseessä on yritystoiminta, joten myös blogimme ja sivuilla julkaistu sisältö saattaa sisältää yhteistyömarkkinointia ja affiliatelinkkejä. Voimme myös aika ajoin markkinoida kumppanuustuotteita ja e-tuotteita, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Sivusto sisältää kaupallisia linkkejä toisille verkkosivuistoille ja omia tarjouksiamme sekä tietysti tietoa palveluistamme ja itse kehittämistämme digituotteista.

Mikä on affiliatelinkki?

Affiliatelinkki on toiselle verkkosivustolle ohjaava linkki, jonka sivuston ylläpitäjä on saanut yhteistyöohjelman kautta toiselta verkkosivustolta. Suositellun tuotteen linkin käyttäminen ei tuota sinulle mitään haittaa ja voit rauhassa miettiä, haluatko ostaa kyseisen tuotteen. Jos päädyt ostamaan tuotteen linkin kautta, saamme siitä pienen korvauksen.

Älä osta sellaista tuotetta, josta ei ole sinulle iloa tai hyötyä. Suosittelemme tuotteita, joihin luotamme ja joiden uskomme olevan sinulle hyödyllisiä. Emme markkinoi sellaisia tuotteita, joita emme tunne.

Miksi affiliatelinkeistä ja kumppanuusmarkkinoinnista on hyvä kertoa?

Asiantuntijablogin lukijoille ei välttämättä ole selvää, että blogiin liittyy yritystoimintaa tai markkinointia. On kuitenkin reilua kertoa sinulle, jos sisältöön liittyy kaupallista toimintaa. Uskomme tästä olevan hyötyä meille molemmille. Kaikkien bloggajien on hyvä muistaa, että piilomainonta on Suomessa kiellettyä ja lukijan pitää pystyä tunnistamaan mainos (myös kaupallinen yhteistyö) helposti.

 

 

Share This